Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Δρομολόγηση extra πτήσης ή αλλαγή μεγαλύτερου Αεροσκάφους στην αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Κύθηρα – Αθήνα.

Η ζήτηση εισιτηρίων της Ολυμπιακής τις ημέρες του Πάσχα είναι αυξημένη. Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών ζητήσαμε από την εταιρεία, να προσθέσει δρομολόγια η να δρομολογήσει μεγαλύτερα αεροσκάφη.
Ελπίζουμε το αίτημά μας να ικανοποιηθεί. Το έγραφο του Δήμου είναι το παρακάτω!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ

Κύθηρα: 15/04/2014
Aριθμ. Πρωτ.: Φ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΡΟΣ : Διευθύνοντα Σύμβουλο Olympic Air κ. Δημήτρη Γερογιάννη .

Θέμα : Δρομολόγηση extra πτήσης ή αλλαγή μεγαλύτερου Αεροσκάφους στην αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Κύθηρα – Αθήνα.

Αξιότιμε Κε Γερογιάννη ,


Η Αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Κύθηρα – Αθήνα από την 1 Απριλίου 2014 κατόπιν ενεργειών σας , καταφέρατε την αναβάθμιση της αεροπορικής σύνδεσης με δεκαέξι (16) πτήσεις εβδομαδιαίως , σε ένα σύνολο 624 προσφερομένων θέσεων εβδομαδιαίως ανά κατεύθυνση, κατά την θερινή περίοδο αποτελεί για εμάς ένα τεράστιο βήμα τουριστικής αναβάθμισης του νησιού μας.

Ελπίζοντας στον σύγχρονο στόλο που διάθετε στην εταιρεία σας ( Α319 & Α320) , Θα θέλαμε να εξετάσετε κατά την 18 , 21 & 22 Απριλίου 2014 extra πτήσεις ή την αλλαγή μεγαλύτερης χωρητικότητας θέσεων αεροσκάφους με τον τύπο Airbus, έτσι ώστε κάτ' αυτόν τον τρόπο να αποφορροφηθεί η αεροπορική πραγματική επιβατική ζήτηση, που για της συγκεκριμένες ημέρες είναι υψηλή και δυστυχώς ένα αεροσκάφος Dash Q-400 78 θέσεων δεν έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης της απαιτούμενης ζήτησης.

Θεωρώντας ότι θα πράξετε τα απαραίτητα από μεριά σας και θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε οι επισκέπτες της νήσου να αυξηθούν και να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο δια μέσου του αεροπορικού δικτύου σας .


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Θεόδωρος Γ. Κουκούλης
Δήμαρχος

-------------------------------------
Μιχάλης Πρωτοψάλτης
-------------------------------------