Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Aγαπητοί φίλοι και φίλες,
παρακολουθώντας το τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στον τόπο μας και εν όψει προεκλογικής περιόδου, με θλίψη διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, αναλώνονται σε διάφορες κόντρες, σκληρή γλώσσα και κριτική επί παντός επιστητού και ανούσια δελτία τύπου που δεν οδηγούν πουθενά, δεν δίνουν λύσεις και δεν τις αναζητούν.

Έχουν ισοπεδωθεί σχεδόν τα πάντα στο βωμό των παραταξιακών αντιπαραθέσεων. Ο τόπος μας δεν χρειάζεται την τριβή μεταξύ μας για να πάει μπροστά, αυτό που θέλει, χρειάζεται και έχει ανάγκη, είναι άνθρωποι με όραμα, ιδέες και όρεξη για δουλειά.

Ανθρώπους δραστήριους σε όλους τους τομείς, να σκύψουν πάνω στα προβλήματα και να δώσουν λύσεις, στα απλά προβλήματα της καθημερινότητας μας και πως να πάει ο τόπος μπροστά.

Έτσι λοιπόν μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Θεόδωρου Κουκούλη, για συστράτευση πέρα από παραταξιακές ή κομματικές τοποθετήσεις, με στόχο την πρόοδο και την προκοπή των Κυθήρων και Αντικυθήρων, να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, γεμάτος σιγουριά πως μπορώ να βοηθήσω τα νησιά μας.
---------------------------------------------------------------------
Πρωτονοτάριος Αντώνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος