Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ποιους απειλούν τα νέα βίντεο της Χρυσής Αυγής!

Ποιους απειλούν τα νέα βίντεο της Χρυσής Αυγής!
Το βίντεο που «ανέβηκε» στη Ρωσική εκδοχή τού Youtube και παρουσιάζει τη συνομιλία τού τ. γ.γ. της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Βουλευτή Αττικής τής Χ.Α., Ηλία Κασιδιάρη, δεν είναι το μοναδικό, διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση στελέχη τής Χρυσής Αυγής - πιθανά να φθάνουν τα πέντε ή ακόμη και τα έξι - απειλώντας όχι μόνο τη συνοχή της Κυβέρνησης, αλλά ολόκληρου του Δημοκρατικού "οικοδομήματος", μιας και οι αναφορές τους επεκτείνονται και σε Βουλευτές της Αξιωματικής και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης.

«Θύματα υποκλοπής», λοιπόν, εκτός τού κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου - που όπως φημολογείται το υλικό τού «επίμαχου» βίντεο αγγίζει τη μία ώρα (!) - βρίσκονται κι άλλοι 4 Βουλευτές, δύο εκ των οποίων φέρεται ότι, ανήκουν στη μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για: α) έναν Βουλευτή της Ν.Δ., πρώην Υπουργό, που ανήκει στην επονομαζόμενη πτέρυγα των «Καραμανλικών», β) άλλον έναν, επίσης Βουλευτή τής Ν.Δ., αυτήν την φορά, από την πτέρυγα των «Σαμαρικών», γ) έναν Βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης - Νομικός στο επάγγελμα και τέλος δ) τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο μικρότερου Κόμματος της Αντιπολίτευσης.
-------------------------------
Πηγή: realnews.gr
-------------------------------