Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ!

Αγαπητέ κύριε Λαμπρινίδη!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που αναρτήθηκε η δημοσκόπηση, παρατηρήθηκε μία τεράστια διαφορά στην προτίμηση ψήφου στον συνδυασμό του κ. Χαρχαλάκη. Αμέσως συνεργάτες μας,  ειδικοί μας σε θέματα πληροφορικής, διαπίστωσαν το πασίγνωστο τέχνασμα που έχει χρησιμοποιηθεί, της επαναλαμβανόμενης ψήφου από τον ίδιο υπολογιστή!


Κατέγραψαν λοιπόν, βήμα-προς-βήμα, με απεικονίσεις της οθόνης (PrntScrn), με καταγραφή κώδικα, με ημερομηνία και ώρα, στιγμιότυπα της δημοσκόπησης! Έκαναν μάλιστα και ένα πείραμα: διάφορες ώρες του εικοσιτετραώρου, έβαζαν λίγες ψήφους στο συνδυασμό μας και ω του θαύματος… αυξάνονταν ραγδαία οι ψήφοι και στο συνδυασμό του κ. Χαρχαλάκη!

 Χθες μάλιστα, οι αντίστοιχοι γνώστες, πληροφορικής της παράταξης του κ. Λουράντου, αποφάσισαν να δράσουν με το ίδιο παιδικό τέχνασμα και ω, τι έκπληξη… σήμερα ξεπέρασαν τις 200 ψήφους! (να σημειώσουμε εδώ, ότι ούτε η αντίστοιχη σελίδα τους στο facebook δεν έχει τόσα «Μου αρέσει»-Likes).

Μένοντας με την απορία του γεγονότος ότι κανείς δε φαίνεται να έχει καταλάβει πως είναι δυνατόν στη σελίδα σας, να συμμετέχουν σε ψηφοφορία περισσότεροι χρήστες από ότι σε δημοσκοπήσεις μεγάλων ειδησεογραφικών σελίδων του ίντερνετ, αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός αυτό, διότι προσβάλλει τον έντιμο αγώνα που κάνουμε εμείς.

Για να μην κουράζουμε τον κόσμο, αλλά και λόγω δυσκολίας (όχι αδυναμίας) δημοσίευσης στο κάθε ηλεκτρονικό μέσο (διαφορετικής μορφής αρχεία), προς το παρόν δεν παραθέτουμε την πλήρη έκθεση τεκμηρίωσης του συμβάντος.

Εάν κριθεί απαραίτητο, θα το κάνουμε, όμως πλέον θα αναχθεί σε αδίκημα νομικό και δεν έχουμε τέτοια πρόθεση. 

Σας καλούμε να αποσύρετε ΑΜΕΣΑ τη δημοσκόπηση αυτή και ας έχει ήδη διαμορφώσει ένα μέρος της κοινής γνώμης, η οποία όμως είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθει.

Έτσι θα παραμείνει μόνο το ολίσθημά σας, να έχετε διαμορφώσει κατά ένα μικρό μέρος την ψήφο των πολιτών, υποπίπτοντας στην αντίφαση να ταχθείτε με το μέρος άλλων υποψήφιων συνδυασμών και κατά του συνδυασμού μας, ενώ στο παρελθόν επανειλημμένα διαρρηγνύατε τα ιμάτιά σας ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να παραθέτει όλες τις απόψεις, χωρίς να παίρνει θέση (και δη, όταν πρόκειται για εκλογές!).

Εμείς, δεν πιστεύουμε  ότι μπορεί ο λαός των νησιών μας, να οδηγηθεί πλανεμένος σε  απόφαση ψήφου! Θέλουμε μόνο να γνωστοποιήσουμε ότι η ηθική, πρέπει να είναι το πρώτο κριτήριο επιλογής της ψήφου.

Στις 18 Μαίου θα διεξαχθεί η αξιόπιστη δημοσκόπηση των Κυθηρίων και Αντικυθηρίων την οποία κανείς δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει.


Κύθηρα 29 Απριλίου 2014