Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μανώλης Χάρος - Δήλωση 9 Απριλίου 2014

Δήλωση 9 Απριλίου 2014

Εμείς δίνοντας τον εκλογικό μας αγώνα, δεν αντιλαμβανόμαστε την πολιτική σαν προσωπική φιλοδοξία. Oι ομάδες πολιτών που με στηρίζουν, όπως και εγώ προσωπικά, συμμετέχουμε στα κοινά επειδή πιστεύουμε πως οι πολίτες δεν έχουν μόνο δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις.

Ο υπεύθυνος πολίτης οφείλει να δείχνει ενδιαφέρον για τα δημόσια και για τους συμπολίτες του, αντίστοιχο με αυ
τό που δείχνει για τον εαυτό του.

Για εμάς, η πολιτική θα είναι λιγότερο άσκηση εξουσίας και περισσότερο συμμετοχή στα κοινά. Τα συλλογικά σχέδια δεν υπηρετούνται από άκαμπτες προσωπικές στρατηγικές. Υπηρετούνται από την ευπρεπή στάση του καθενός με βάση το πάθος, τον προγραμματισμό, την επιμονή και υπομονή, τη συνέπεια και τη συνείδηση συλλογικής παραγωγής έργου.

Σήμερα που η Ελλάδα αγωνίζεται για επιστροφή στην ανάπτυξη και την ευημερία, εμείς οι Τσιριγώτες ξεκινάμε τον δικό μας αγώνα, με όπλο τη συλλογική προσπάθεια. Οφείλουμε να επιχειρήσουμε και να πετύχουμε: το οφείλουμε στις επερχόμενες γενεές και στην ιστορία των νησιών μας. Οι σημερινές συνθήκες δεν επιτρέπουν πισωγυρίσματα.

Στις εκλογές της 18ης Μαΐου, η ψήφος όλων πρέπει να είναι θετική, ειλικρινής, ορθολογική, ενωτική, το αποτέλεσμα καθαρό και αδιαμφισβήτητο.
--------------------------------
Μανώλης Χάρος
Υποψήφιος Δήμαρχος