Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 1/4/2014

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 28-3-2014 στις 6 το απόγευμα, υπό την προεδρία του προέδρου του, Λάζαρου Βέζου.
Παρόντες ο Δήμαρχος Θόδωρος Κουκούλης, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Πρωτοψάλτης και Νίκος Μεγαλοκονόμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Στράτος Κασιμάτης, Σταύρος Βενέρης, Αντώνης Λαχανάς, Καλλιόπη Καρύδη, Γιώργος Κομηνός, και Αντώνης Πρωτοψάλτης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 17, ενώ συζητήθηκαν και 4 θέματα προ ημερήσιας διάταξης.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνονταν, η ανάθεση της μελέτης σκοπιμότητας δημιουργίας πάρκου καυσίμων στο αεροδρόμιο του νησιού μας, η έγκριση τεσσάρων μελετών για την ασφαλτόστρωση των οδών προς την παραλία Χαλκού, Δημοτικών οδών της Αγίας Πελαγίας και Διακοφτίου, καθώς και η τσιμεντόστρωση της περιφερειακής οδού Ποταμού Αντικυθήρων. Επίσης η έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή των δύο μεγάλων έργων :

1. Αποκατάσταση ΧΑΔΑ και Δημιουργία ΧΥΤΥ Κυθήρων και Δημοτικής Κοινότητας Αντικυθήρων.

2. Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αγίας Πελαγίας Κυθήρων.

Ακόμα εγκρίθηκε ο κανονισμός λειτουργίας και ο καθορισμός τελών δικαιωμάτων και εισφορών αποχέτευσης Ε.Ε.Λ Καψαλίου και τέσσερις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής που αφορούσαν αναμορφώσεις του προϋπολογισμού.

Η συνεδρίαση έληξε με την ομόφωνη υπερψήφιση όλων των θεμάτων.
--------------------------
Πηγή: kythira.gr
--------------------------