Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δείτε το έργο «φάντασμα» της Λακωνίας από 100 μέτρα ψηλά και πείτε μας πόσα εκατομμύρια μπορεί να κοστίζει...

Δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως έργο «φάντασμα», αφού το έργο αυτό έχει πληρωθεί πάνω από 17 εκατομμύρια ευρώ εδώ και χρόνια, αλλά ούτε κορδέλα έκοψε ποτέ κανείς, γιατί ποτέ δεν παραδόθηκε στην κυκλοφορία, αλλά όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που τραβήχτηκε από το ελικόπτερο του APELA, μοιάζει με τα απομεινάρια ενός νεκρού ζώου.
Ο λόγος για τον δρόμο Σκούρα - Πυρί, που όλο λένε ότι κάποιος θα κάτσει στο σκαμνί, αλλά που αυτό ακόμα δεν έγινε, και όλο λένε ότι θα ξαναφτιαχτεί, αλλά ποτέ δεν ξεκίνησαν τα έργα ξανά.

Αυτό το δρόμο λοιπόν επισκέφτηκε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, προκειμένου να δει με τα μάτια του όλα αυτά που ακούει με τα αυτιά του.

"Όλα αυτά τα θέματα τα γνωρίσουμε βέβαια, αλλά είναι εντυπωσιακό να τα βλέπεις στην πραγματικότητα. Εδώ έχουμε την πιο παραδειγματική εικόνα, αυτό που λέμε έργα για τα έργα" τόνισε ο κ. Βουδούρης και συνέχισε λέγοντας "οι υπεύθυνοι αυτής της σπατάλης, αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν έχουν λογοδοτήσει, με διάφορες ακροβασίες τις οποίες κάνει η Περιφέρεια, αλλά στην ουσία έχουν επιβραβευτεί και είναι υπεύθυνοι εκ νέου για νέα έργα, τα οποία θα γίνουν προφανώς για να τροφοδοτούν ορισμένους εργολάβους".

Το έργο αυτό να επισημάνουμε, ότι έχει ξανά ενταχθεί από την Περιφέρεια στο ΕΣΠΑ με ακόμα μεγαλύτερο προϋπολογισμό από τον πρώτο εργολάβο που αγγίζει τα 21,4 εκατομμύρια ευρώ, και είναι απορίας άξιο αυτό, διότι όπως διαπιστώσαμε υπάρχουν είδη οι κολόνες της γέφυρας και τα χωματουργικά έργα. Έτσι αν αθροίσουμε τα χρήματα που θα δοθούν συνολικά για το έργο αυτό, και τα διαιρέσουμε με τα χιλιόμετρα που θα παραδοθούν στο τέλος, βγαίνει το αστρονομικό ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ ανά χιλιόμετρο!

Και ύστερα αναρωτιόμαστε που πάνε τα χαράτσια που πληρώνουμε. Δείτε το παρακάτω video και πείτε μας και εμάς!!!


--------------------------------
Πηγή: apela.gr
--------------------------------