Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Επανδρώστε τα αστυνομικά τμήματα του Δήμου Μονεμβασιάς, γιατί οι κλέφτες «χορεύουν»..

Πρόσφατα ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Δένδια, και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, εκφράζοντάς του την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Μονεμβασίας, ύστερα από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Η επιστολή έχει ως εξής:
Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τα συνεχή κρούσματα διαρρήξεων, λεηλασιών καταστημάτων και οικιών, τα οποία αυξάνονται καθημερινά, ενισχύοντας το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Διοικητών και των ελαχίστων αστυνομικών, που υπηρετούν στα Αστυνομικά Τμήματα.

Επειδή δικαίωμα στην ασφάλεια έχουν και οι πολίτες της Επαρχίας, Παρακαλούμε όπως άμεσα ενεργήσετε για την επάνδρωση των Αστυνομικών Τμημάτων του Δήμου μας, η οποία είναι ιδιαιτέρως ελλιπής, ώστε να δύνανται να αυξήσουν την επιχειρησιακή τους δυναμικότητα και να περιορισθεί η εγκληματικότητα.

Η περιοχή ευθύνης τους είναι πολύ μεγάλη, το ίδιο και οι χιλιομετρικές αποστάσεις, που φθάνουν τα 50 χιλιόμετρα.

Η εγκληματικότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε πολλές περιοχές του Δήμου, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε συνεχώς τις δίκαιες διαμαρτυρίες των κατοίκων.
    

Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ
-------------------------
Πηγή: apela.gr
-------------------------