Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συνέντευξη Αντιπεριφερειάρχη για το θέμα της Μεταφοράς των Μαθητών

Σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό AdelinFM, είπε ότι έδωσε εντολή να διατεθεί άμεσα το ποσό των 175.000 ευρώ προς τους δικαιούχους λεωφορειούχους του νησιού, ποσό που ήδη βρίσκεται στα εντελόμενα με την υπογραφή του κ. Κατσικάρη, και μέχρι 15 έως 20 Μαρτίου θα εξοφληθούν και τα υπόλοιπα οφειλόμενα χρήματα προς τους δικαιούχους λεωφορειούχους των Κυθήρων.

Από την πλευρά τους οι αυτοκινητιστές, που αντιπροσωπεία τους βρίσκεται στον Πειραιά για την επίλυση του θέματος, δηλώνουν ότι μέχρι στιγμής παραμένουν ανυποχώρητοι γιατί θεωρούν ότι το ποσό των 45.000  ευρώ που τελικά αντιστοιχεί σε αυτούς είναι πολύ μικρό και έτσι αδυνατούν να συνεχίσουν τα δρομολόγια.

Νεώτερα θα υπάρξουν σε άλλη ανακοίνωση τους οπότε θα υπάρξει και σχετική ενήμερωση. Υπενθυμίζεται ότι στην αυριανή πρωϊνή εκπομπή του AdelinFM "Επόμενη Μέρα" θα υπάρχει άμεση επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσικάρη για τα νεώτερα του θέματος.
-------------------------
Πηγή: AdelinFM
-------------------------