Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών με στόχο την ενίσχυση επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής, καθώς και την απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης παρουσιάζουν από κοινού σε ενημερωτική εκδήλωση, που διοργανώνουν το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και ο Δήμος Ασπροπύργου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013  και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου (Αγ. Δημητρίου και Αλ. Παναγούλη 1).

Με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση επιδιώκεται, επίσης, η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις. 

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν η κα Μαρία Τσίτσου, στέλεχος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Εταιρείας (ΕΛΑΝΕΤ) και ο ειδικός σύμβουλος ΒΕΠ, για θέματα που αφορούν χρηματοδοτήσεις και κοινοτικά προγράμματα, κ. Γιώργος Χαλόφτης.