Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η κοπή της Πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κυθήρων


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                   ΚΥΘΗΡΑ 15/2/2013
       *  ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟΥ  *                                           
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Ταχ. Δ/νση :  Ποταμός  Κυθήρων
Ταχ. Κώδ   :  80200
Τηλέφωνο  :  2736033203          
Fax:  2736320052
Text Box:  ΠΡΟΣ:Μ.Μ.Ε. ΚΥΘΗΡΩΝ
 

  
Πληροφορίες Πρωτονοτάριος Αντώνης
Κιν. 6977491165

Θέμα: δελτίο τύπου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 8/2/2013 ο σύλλογος μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο νοσοκομείο μας παρουσία του Μητροπολίτη μας, του Δημάρχου καθώς και του Δ.Σ. του νοσοκομείου.
  


Την επομένη ο σύλλογος μας διοργάνωσε χορό στο εστιατόριο ΠΙΕΡΟΣ στο Λιβάδι με κρητική μουσική. Ο χορός είχε μεγάλη επιτυχία αλλά και καλό σκοπό αφού ο σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να φιλοξενήσουμε για άλλη μια φορά το σύλλογο το χαμόγελο του παιδιού με την κινητή μονάδα ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ. 

Συγκεντρώθηκαν λοιπόν τα μισά χρήματα  από όσα χρειάζονται. Έχουμε λοιπόν χρόνο να συγκεντρώσουμε τα άλλα μισά μέχρι το Μάιο. 




 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δήμος φέτος είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας αφού θα συμβάλει προσφέροντας την διαμονή και την διατροφή του κλιμακίου των ιατρών που θα έρθουν.
  
Επίσης στη λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου το δώρο ήταν ένα I phone 5 και κέρδισε ο Βάρδας Νίκος.



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βοήθησε στην επιτυχία αυτού του χορού και τους μέχρι τώρα χορηγούς του συλλόγου μας στην νέα αυτή προσπάθεια που αφορά τα παιδιά μας και αυτοί είναι: 

Γκίκα Θεοδώρα καφέ la strada, Χλέντζος Δημήτρης υδραυλικές εργασίας, Αλέξανδρος Φαρος λογιστικό γραφεία, αφοι Λουράντου ΕΠΕ, αφοι Γλυτσού μεταφορική, Χαράλαμπος Καλλίγερος MEGA ELECTRICS, Κορωναίου Γεωργία φούρνος του Καραβά, Κασιμάτης Βασίλης φούρνος Λιβαδίου, Λουράντος Ανδρέας πολιτικός μηχανικής,Κατσούλη Κυριάκο ενοικιαζόμενα δωμάτια, Γιούλη Μεταξινιάδου κατάστημα υποδημάτων UNO Βασίλης Πετρόχειλος φαρμακείο Καρβουνάδας   και Παναγιώτης Δρακάκης τουριστικό γραφείο. 

Επίσης ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο ΡΕΝΑ για την ωραιότατη βασιλόπιτα που μας πρόσφερε. Τέλος να καλέσουμε όποιον θέλει και μπορεί να γένει και αυτός χορηγός  σε αυτή την προσπάθεια.

                                                 για το Δ.Σ. του Συλλόγου
                     
                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                        Γ.ΓΚΙΚΑΣ