Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Θέση κλειδί αναλαμβάνει ο Μιχάλης Αυγουλέας στη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου (Π.Υ. Γυθείου - Κωνσταντίνος Καστρής) Μιχάλης Αυγουλέας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Λακωνίας.

Ο κ. Αυγουλέας στη Συνέντευξη έκανε έναν απολογισμό του έργου της Π.Υ. Γυθείου για το έτος 2012, με την ευκαιρία της αποχώρησης του από την υπηρεσία μετά από 13 μήνες. Η νέα του θέση στο πυροσβεστικό σώμα είναι Διευθυντής στη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού, με έδρα την Αθήνα.

Για το 2012 η περιοχή ευθύνης της Π.Υ. Γυθείου πέτυχε μείωση 75% στις καμένες εκτάσεις τόνισε ο κ. Αυγουλέας, την ώρα που το 2012 ήταν η 3η χειρότερη περίοδο όσο αφορά τις φωτιές γενικότερα. Ακόμα η υπηρεσία με μηδενικές ανοχές κατάφερε να μειώσει τις πυρκαγιές κατά 40%.

Ο κ. Αυγουλέας επίσης αναφέρθηκε στην πρωτοποριακή για τις πυροσβεστικές υπηρεσίες δεδομένα, που αφορά τη συντήρηση των οχημάτων της Π.Υ. Γυθείου, από τους ίδιους τους πυροσβέστες, εξοικονομώντας αρκετά χρήματα για το κράτος.

Η θέση του κ. Αυγουλέα δεν αναπληρώνεται προς το παρόν, ενώ χρέη διοικητή αναλαμβάνει ο Θύμιος Μιχαλόπουλος.

Τέλος με την ευκαιρία αυτή, να σας πούμε πως και ο Διοικητής της Π.Υ. Σπάρτης έφυγε από την υπηρεσία αναλαμβάνοντας καθήκοντα του Περιφερειάρχη Π.Υ. Πελοποννήσου, ενώ τη θέση του αναλαμβάνει ο Αθανασόπουλος Χρύσανθος, ο οποίος έως σήμερα ήταν Διοικητής της Π.Υ. Αρεόπολης όπου και αυτή δεν αναπληρώνεται προς το παρόν.

------------------------------
Πηγή: apela,gr
------------------------------