Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή της Πίτας και χορός του Συλλόγου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο-Κ.Υ. Κυθήρων

Ο Σύλογος των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Κυθήρων διοργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - τραπέζι και χορό για τα μέλη του αλλά και για όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 9/2/13 στο Λιβάδι στο κέντρο "Πιέρος" και με ώρα έναρξης 22:00.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μαζευτούν κάποια χρήματα που θα καλύψουν τα έξοδα του κλιμακίου της προληπτικής ιατρικής του "Χαμόγελου του Παιδιού" που θα επισκεφθεί και πάλι εφέτος το νησί μας περίπου στα μέσα του μηνός Μαϊου, αποφεύγωντας έτσι να παρουσιαστούν πάλι τα φαινόμενα με τις υστερήσεις που υπήρξαν πέρισυ κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους για την φροντίδα και εξέταση των παιδιών του νησιού.



Την μουσική διασκέδαση έχουν αναλάβει δυο φίλοι από την Κρήτη, Ο Γιάννης Καπετανάκης και ο Νίκος Βενετάκης που παίζουν με μεράκι και πάθος, μουσικές από τον τόπο τους, και όχι μόνο.
Με τη φωνή της λύρας και τον παλμό του λαούτου, ζωντανεύουν τα ζάλα του κρητικού γλεντιού, όμορφα ταιριασμένα με αγαπημένα γνωστά και άγνωστα κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής, κομμάτια από τη Μεσόγειο, αλλά και δικά τους.

Περιμένουμε στην γιορτή μας όλους τους Κυθήριους που μπορούν να έλθουν για να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να γλεντήσουμε όλοι σε ένα εξαιρετικό χορό.
--------------------------------------------------------------
Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου-Κ.Υ. Κυθήρων